AIC NEWS
Afin Holding achiziționează în România parcul industrial și logistic Aries
[24.10.2019]

Afin Holding achiziționează Aries Logistic Park din Turda, localitate situată în apropiere de Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, în una din cele mai mari tranzacții industriale și logistice din 2019, pentru o sumă nedezvăluită. Proiectul, parțial dezvoltat, include aproape 60 de hectare de teren disponibile pentru dezvoltări ulterioare. Colliers International a fost consultantul imobiliar care a intermediat această tranzacție, în timp ce Moroianu & Asociații s-a ocupat de consilierea juridică a cumpărătorului.

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vedere închirierii, pe o suprafață de 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate. Suntem recunoscători celor implicați, respectiv lui Robert Miklo, Colliers, pentru generarea acestei ocazii și lui Radu Abrudan, partener în cadrul firmei de avocatură Moroianu & Asociații, pentru sprijinul acordat în toate etapele acestei tranzacții complexe”, a declarat Stefano Albarosa, partener Afin Holding.

„Suntem încântați de succesul vânzării parcului industrial și logistic ARIES pentru Clientul nostru și așteptăm cu interes continuarea dezvoltării acestui parc de către Afin Holding / AIC Real Estate în beneficiul pieței românești și a impactului asupra economiei locale și a comunității din Turda și Cluj”, a spus, la rândul său, Robert Miklo, director Investment Services la Colliers International .

Mai multe detalii la adresa https://www.constructiv.ro/2019/10/afin-holding-achizitioneaza-in-romania-parcul-industrial-si-logistic-aries/